Вихованці дитзакладу «Добре серце» на надбужанському фермерстві

В день свята Пресвятої Богородиці, День Українського козацтва та День Захисника України, вшанування героїв УПА вихованці Буського дитячого будинку «Добре серце» дуже енергійно, весело, емоційно та з цікавістю провели цей день на фермерстві «ЯкБджола» у с.Боложинів.

 Діти мали змогу кататися на «бджоловозі» по території фермерства, оглянути та дізнатися про екологічні ягідні плантації, а також ще знайти сунички та ними посмакувати.

 Також вихованці з радістю годували свиней, овець і поні. Діти були в захваті від катання на поні.

 Після розваг був смачний, ситний обід  на свіжому повітрі.

  Пізніше у вихованців був майстер – клас по випіканню піци. Учасники екскурсії мали змогу приготувати та спекти піцу і потім пригостити нею інших. Хлопці і дівчата були в захваті від процесу приготування.

  Діти отримали цікаву і нову інформацію  про бджіл, відвідали їх.

 Загалом цей день був для вихованців мегавеселим, мегаактивним та залишив багато приємних спогадів.

  Великою гордістю було бачити випускників нашого дитячого  будинку, які є співвласниками та працівниками ферми, а саме: Михайла та Василя Чучманів, які є прикладом для наших вихованців та мотивацією вчитися та працювати, щоб досягти успіху.

  Дирекція та вихованці закладу щиро висловлюють подяку за запрошення, за розваги, за позитивні та щирі емоції та активний і корисний відпочинок. Дякуємо за Вашу доброту та турботу!

Advertisement
Поділитись у соцмережах: