Бущина: створено блокпости, гуманітарні пункти та загони самооборони

Ситуація на Бущині залишається спокійною, у громадах посилено несуть охорону, які готові дати відсіч російському ворогу, посилюються формування територіальної оборони в районі.

 Як розповіли журналісту Буського медіа порталу голови Буської та Красненської ТГ Ростислав Сліпець та Роман Фурда, наразі ситуація в громадах спокійна, ДРГ не виявлено, місцеві добровольці спільно з поліцією патрулюють вулиці, мости, промислові об’єкти.

  У двох громадах створено пункти допомоги, є запаси води їжі і теплого одягу. На території громад розгорнуто блокпости, просять мешканців поставитись до цього з розумінням.

  Введено комендантську годину з 22:00 год. до 6:00 год. відповідно до якої введено обмеження на пересування громадян, у кого немає спеціальних дозволів. Оперативно спільно з поліцією, та добровольчими об’єднаннями самоорганізації місцевого населення забезпечено дотримання порядку та безпеки, попередження мародерства в тому числі в нічний час.

  На території двох громад активно жінки займаються плетінням захисних сіток.

 Тим часом, продуктів на полицях менше зазвичай, немає круп, тільки макаронні вироби.

 В аптеках вже кілька днів не було поставок, повністю розібрали заспокійливе та сердечні препарати, жарознижуючі та перев’язочні матеріали. Чекають поповнення запасів.

Advertisement
Поділитись у соцмережах: