Делегація Бущини передала автомобілі нашим бійцям на передовій

Наша земля продовжує потерпати від російської нечисті. Наші захисники та захисниці ціною власного життя боронять Україну. Звичайно, в умовах війни, а особливо на передових позиціях, військові потребують нашої підтримки та допомоги.

  Делегація Бущини спільно з депутаткою Буської міської ради Тетяною Сай відвідали позиції наших тероборонівців з Буської та Красненської ТГ на Донеччині.

   На передову привезли з собою два автомобілі для потреб наших військових 64 батальйону 103 бригади та 81 бригади, продукти харчування та засоби гігієни.

  Автомобілі передали небайдужі підприємці. Водіями були волонтери Мар’ян Литвин, Володимир Олійник та Андрій Цвіркуненко.

  Від надбужанських господиньок передали вареники, булочки, налисники та котлети.

  «День пройшов у неформальному та щирому спілкуванню з нашими воїнами, аби безпосередньо почути про проблеми, потреби та пропозиції від хлопців та дівчат, які знаходяться на передніх рубежах нашої оборони. По дорозі багато зруйнованих сіл. Але найбільше мене вразило те, що поля засіяні зерном. Це дає надію, що попри війну ми намагаємось продовжувати жити, працювати і будувати спільне майбутнє. Пишаємось нашими воїнами, які сьогодні мужньо та стійко боронять Україну від російської навали. Тому ми зі свого боку маємо докласти максимум зусиль, аби вони мали усе необхідне та відчували нашу підтримку», – розповіла депутатка Тетяна Сай.

Фото надані Тетяною Сай.

Advertisement
Поділитись у соцмережах: