В Україні розгортають Пункти Незламності

Після низки поразок на фронті армія терористів хоче поцілити в нашу очевидну перевагу – згуртованість. Поцілити в тил, який є джерелом сили для наших військових. Саме тому головна мішень терористів – об’єкти української енергетики. Саме тому вже зараз готуємося до різних сценаріїв.

Advertisement


По всій країні розгортаються Пункти Незламності (ПН) – це місце, куди кожен зможе прийти в разі тривалого відключення електроенергії.

В таких Пунктах Незламності, не зважаючи на відключення електроенергії, передбачається наявність: тепла, води, освітлення, інтернету, живлення для мобільних, місця для відпочинку, аптечки, забезпечення мам та дітей. В планах обладнати всі Пункти системами супутникового зв’язку Starlink.

Вже зараз підготовлено понад 4 000 Пунктів Незламності і їх ставатиме все більше.

‼️ Також готовий сайт із наявними ПН, де кожен може знайти найближчий для себе і має це вже зробити: nezlamnist.gov.ua. А бізнес, за цим же посиланням, зможе подати заявку для облаштування свого ПН.

Також на інтерактивній мапі, окрім ПН, міститься інформація про найближчі АЗС, аптеки і магазини, які працюватимуть на генераторах.

На сайті знайдете відповіді на всі актуальні питання, щодо функціонування ПН.

Тримаймо стрій і не маємо втрачати віри. Вони можуть залишити нас без світла і тепла, але не можуть залишити без гідності та свободи. Не можуть нас зламати! 🇺🇦

Advertisement
Поділитись у соцмережах: