На Золочівщині поліцейські затримали зловмисника, підозрюваного у вбивстві односельчанина

55-річний мешканець Золочівського району, розпиваючи спиртні напої зі знайомим, наніс йому ножові удари у шию та живіт – від отриманих травм чоловік помер на місці події. За скоєне затриманому загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.
Advertisement

  Про це повідомляє поліція Львівської області.

  19 листопада до поліції надійшло повідомлення від медиків про те, що в будинку одного з сіл Золочівського району помер чоловік.
  За вказаною адресою негайно прибули слідчо-оперативна група та інші співробітники Золочівського районного відділу поліції. На місці події вони виявили тіло 38-річного місцевого мешканця зі слідами насильницької смерті.
   Як встановили правоохоронці, до вбивства чоловіка причетний 55-річний господар помешкання. Під час розпивання спиртних напоїв між чоловіками виник конфлікт, в ході якого зловмисник наніс гостю кілька ударів ножем в ділянку шиї та живота. Від отриманих травм він помер на місці події.
  Поліцейські затримали зловмисника в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.
   Слідчі територіального підрозділу поліції повідомили затриманому про підозру в скоєнні кримінального злочину, передбаченого ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.
  Досудове розслідування триває. Невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід.
Advertisement
Поділитись у соцмережах: