Буська ТГ отримала ще один «Школярик»

Шкільний автобус закуплено за рахунок співфінансування освітньої субвенції з державного бюджету, обласного бюджету та коштів громади. Це вже третій шкільний транспорт, який був придбаний на умовах співфінансування.

   Зазначимо, що у жовтні 2022 року Буська та Красненська ТГ прийняли рішення про виділення коштів на закупівлю шкільних автобусів. Ще з частиною коштів допоможе область. Зокрема, виконавчий комітет Буської міської ради виділив 3 млн. 840 тис. гривень на придбання двох нових шкільних автобусів для перевезення учнів закладів загальної середньої освіти Буської громади на умовах співфінансування. Бюджет громади покриє 80% вартості «Школяриків», решту – 20% виділять з обласного бюджету.

   Перший шкільний автобус, який був закуплений зусиллями обласного бюджету та за співфінансування громади Буській громаді був переданий наприкінці жовтня 2022 року. Нинішній транспорт, як і попередній, має необхідну комплектацію для перевезення дітей з особливими освітніми потребами. Другий автобус Буська ТГ отримала у березні 2023 року.

Advertisement
Поділитись у соцмережах: