У селі Ракобовти в останню путь провели поліцейську Марію Цюпку

Сьогодні, 20 березня, відбулась панахида та поховання дільничного офіцера поліції Буського відділення поліції старшого лейтенанта поліції Марії Цюпки.

Поліцейська померла 19 березня внаслідок важкої хвороби. Її поховали на кладовищі у рідному селі Ракобовти. В останню путь Марію проводили рідні та близькі, а також товариші по службі.

Про це проінформували у Головному управлінні поліції у Львівській області.

«Від імені усієї великої родини поліції Львівщини я висловлюю глибокий сум з приводу важкої втрати – передчасної смерті нашої колеги. Усі, хто її знав, згадують Марію як життєрадісну та добру людину. Товариші по службі – як справжнього фахівця, Правоохоронця з великої літери, котра не мирилась з несправедливістю і старалась чим могла допомагати людям. Також висловлюю щирі співчуття родині та близьким Марії, особливо її дев’ятирічній донечці Вікторії – ми зробимо усе можливе щоб підтримати сім’ю нашої колеги у важку годину», – зазначив очільник поліції Львівщини Василь Віконський.

Марія Цюпка народилась у 1988 році та віддала більше десяти років службі в органах внутрішніх справ МВС та Національної поліції України. Працювала на посаді дільничного офіцера поліції Буського відділення поліції.
Померла 19 березня 2020 року внаслідок важкої хвороби.

Вічна пам’ять!

Advertisement
Поділитись у соцмережах: