У Буську обговорили місця для обсервації хворих з підозрою на коронавірус

На Львівщині затверджено 9 госпітальних баз, які потенційно зможуть приймати пацієнтів із коронавірусом за необхідності. У випадку переповнення лікарнями потенційно хворих людей в Буському районі облаштують спеціальні додаткові місця в різних приміщеннях.

Advertisement

Львівська обласна інфекційна лікарня має резерв до 400 пацієнтів. За територіальною приналежністю медична установа КНП «Кам’янка-Бузька центральна районна лікарня» закріплена для Кам’янка-Бузького, Буського і Бродівського районів. Якщо не вистачатиме місць в лікарнях, доведеться облаштовувати додаткові місця обсервації осіб на випадок захворюваності та поширення інфекції.

У Буську на сьогоднішньому позачерговому засіданні районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій підняли питання місця обсервації людей в районі.

За словами керівника сектору культури, молоді та спорту Буської РДА Людмили Ціхоцької, розглядається два приміщення – Буського районного народного дому та Буської музичної школи. Всі вони мають велику площу, є вода, санвузли. При потребі крісла в актовому залі народного дому можуть демонтувати. 

Ще 40 ліжкомісць є в інфекційному відділенні КНП «Буська ЦРЛ».

Варто зауважити, що ці місця ще мають бути визнaчені відповідною комісією, якa встaновить, що вони можуть бути пеpепpофільовaні тa облaднaні, як місця обсеpвaції.

Advertisement
Поділитись у соцмережах: