У Буську зібрали допомогу для потребуючих

Коронавірус вже змінив життя планети і посадив увесь світ на карантин. Кількість заражених невпинно зростає. Особливо важко вистояти у протистоянні з підступною хворобою громадянам похилого віку та людям з інвалідністю, для яких і без того кожен день – спроба вижити. Можна довго розповідати про справжній патріотизм, милосердя, співчуття… Але найкраще про людей говорять їхні справи.

Advertisement

Для того щоб допомогти вразливим верствам населення пережити цей складний час Буською райдержадміністрацією на території територіального центру створений пункт збору продуктів тривалого зберігання, медичних засобів і засобів особистої гігієни для формування пакетів допомоги першої необхідності для допомоги соціально незахищеним мешканцям, які опинилися в кризовій ситуації.

За більше тижня роботи пункту працівниками Буського територіального центру було доставлено по місцю проживання одиноких непрацездатних громадян, які перебувають на обслуговуванні у відділенні соціальної допомоги вдома 585 продуктових наборів, які були отримані від мережі магазинів АТБ. З них 90 осіб з інвалідністю отримали по одному додатковому продуктовому наборі.

Станом на 17 квітня пунктом надано допомогу 40 особам на суму 12 тис 132 грн, 50 коп. з них: багатодітні отримали 13 продуктових наборів і малозабезпечені 27 продуктових наборів.

Продукти харчування на суму 10 тис 680 грн. передані у відділення стаціонарного догляду.

Також вчора Буським територіальним центром отримано від Богдана Глови за сприяння Богдана Козака 40 продуктових наборів (олія, цукор, крупи, солодощі) від мережі магазину «Рукавичка» на суму 6 тис. 411 грн. 53 коп.

Як проінформував щодо роботи Пункту директор Буського територіального центру Андрій Дворянин, 430 одиноких непрацездатних громадян, що перебувають на обслуговуванні відділення соціальної допомоги вдома Буського територіального центру отримали продуктові набори до Великодніх свят за рахунок коштів місцевого бюджету.

Відділенням організації надання адресної натуральної та грошової допомоги забезпечено доставку продуктових наборів 30 особам на суму 2 тис. 467 грн. 50 коп.

Не забули й про хоспісне відділення Олеської лікарні, туди від маркету «Кишенька» було передано 15 кг курячих гомілок, 10 кг риби хек та 5 кг цукерків.

Прояв уваги до таких категорії верств людей – показник свідомої моралі суспільства.

Поважайте та цінуйте здоров’я один одного – проводьте зустрічі он-лайн, сходіть до магазину замість ваших стареньких сусідів та дотримуйтеся правил карантину. Адже сьогодні можна врятувати світ, залишаючись вдома.

Advertisement
Поділитись у соцмережах: