У Буському районі в річці знайшли втопленого рибалку

Вчора, 16 квітня, у ріці Західний Буг, недалеко села Ракобовти, місцеві знайшли тіло 62-річного чоловіка. Ним виявився мешканець села Ленарівка, чоловіку стало погано, коли той ловив рибу.

Advertisement

«Ігор мешкав сам. Ніколи не був одруженим, а вся його родина десь роз’їхалась по Україні. Його близькими були сусіди на рідному хуторі Ленарівка. Він їм часто допомагав у роботі. А ті його любили, бо був добряга і ніколи в помочі не відмовляв. Тут, розповідають, що з неділі не бачили на подвір’ї. Спочатку думали, що вдома у хаті сидить, але далі пішли провідати. У будинку було ввімкнене радіо, сидів кіт, видно було, що господар пішов кудись ненадовго. Тому знову дали спокій. А вже згодом біля річки побачили його вудку та відро, чоловіка не було ніде», – розповідає LMN сільська голова Побужан Світлана Карашкевич.

Сусіди чоловіка викликали поліцію. Та вже всі разом стали розшукувати зниклого.

«Знайшли його геть з іншого боку, недалеко села Ракобовти. Видно, коли ловив рибу, йому стало погано. Впав у річку і вже вода його понесла за течією, – додає Карашкевич. – Так як чоловік не мав рідних, організацією його похорону займатиметься село та сусіди».

Поліція ще встановлює всі обставини загибелі чоловіка та за попередніми даними, ознак насилля на тілі втопленого не виявлено.

За матеріалами Львівської мануфактури новин

Advertisement
Поділитись у соцмережах: