Голова Львівської ОДА відвідав Бущину та передав засоби індивідуального захисту

У межах робочого візиту голова обласної державної адміністрації Максим Козицький відвідав Буську центральну районну лікарню та соціально-важливі установи району, де ознайомився з об’єктами, на яких триває будівництво.

Advertisement

Розпочався візит голови ОДА із Буської центральної районної лікарні. Сюди він приїхав із Бродів, перед тим встиг побувати у Золочеві, де відвідав медустанови, оцінив рівень забезпеченості та потреб в засобах індивідуального захисту для медичних працівників. Там, як і у Буську, працівникам районної лікарні передав одно-та багаторазові захисні комбінезони, щитки та дезрозчин. А далі у супроводі керівника КНП «Буська центральна районна лікарня» Володимира Замроза, мав можливість оглянути нещодавно реформоване приймальне відділення (з обласного бюджету виділено 1 млн. 300 тис грн), побувати в палатах відділень та поспілкувався з медпрацівниками.

«Основна задача візиту – подивитись стан лікарняної мережі області,каже у розмові з журналістами голова ОДА Максим Козицький.Нині побував у трьох центральних районних лікарнях, де перевірив стан готовності забезпечення працівників та лікарів засобами індивідуального захисту. Наші лікарі дуже молодці. Велика подяка медпрацівникам, які дійсно в цей нелегкий час із розумінням ставляться до проблем та готові виконувати свою важливу роботу».

У продовження візиту Максим Козицький разом з головою Буської РДА Олегом Ковалем та його першим заступником Богданом Гринишином ознайомилися з роботами на місцевому спорткомплексі, де планується реконструкція ядра стадіону. У планах керівництва Буської ДЮСШ спорудити хоспіс, де зможуть під час турнірів зупинятись та відпочивати спортсмени.

Далі відвідав компанію Feednova («Фіднова»), яка у лютому в Буську презентувала проект початку будівництва сучасного першого заводу кормових добавок із виготовлення високопротеїнових кормових добавок та тваринних жирів в Україні. Завод планують збудувати до кінця року. Новий комплекс включатиме 4 виробничі лінії, які перероблятимуть понад 220 т сировини на добу. Загальні потужності заводу дозволяють виготовляти на добу близько 90 тон готової продукції. Завод буде виробляти високопротеїнові кормові добавки та тваринні жири. Зазначається також, що виробництво займатиметься саме переробкою побічних продуктів тваринництва, а не утилізацією відходів. Крім того, введення європейських стандартів якості на всіх етапах роботи підприємства дозволить змінити застарілу практику поводження з відходами тваринного походження. 

Після відвідування будівництва заводу відвідав приміщення «Андріївського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» у селі Мармузовичі. Цей об’єкт був поданий на ДФРР та чекає коштів на своє завершення. Сподіваються в районі, що кошти на завершення капітального ремонту приміщень школи надійдуть вчасно. Благо, що цей проект допомагає співфінансувати область і долучається сільський бюджет.

Останнім пунктом поїздки голови ОДА стало приватне підприємство «Тайфун-плюс» у Буську, яке планує до кінця року завершити нове будівництво деревообробної фабрики. Виробничі корпуси вже готові. Наразі проводиться монтаж пожежного водопровіду, на території створюється благоустрій.

По закінченню робочої поїздки Максим Козицький відмітив позитивні зміни у здійсненні будівництва та зазначив, що у цьому році планується виконати чимало завдань щодо інфраструктури району та життя громадян, в тому числі і завершення запланованих дорожніх робіт в районі. Пообіцяв, що вони будуть виконані вчасно. Також очікується, що Львівщина отримає із столиці додаткове фінансування на ремонт доріг.

Advertisement
Поділитись у соцмережах: