Які обмеження знімають у Буському районі після 11 травня (ПЕРЕЛІК)

Яких послаблень карантину чекати після 11 травня у Буському районі. Що саме запрацює?

Advertisement

На засіданні районної комісії з питань ТЕБ та НС обговорювали питання продовження терміну дії карантину на території району та скасування ряду обмежень, що діють через епідемію коронавірусу.

Зокрема, карантин продовжено до 22 травня, але будуть впроваджуватися пом’якшення на умовах адаптивного карантину вже з 11 травня.

При цьому усі послаблення відбуватимуться за умови дотримання суворих протиепідемічних та санітарних критеріїв.
✅Обмеження знімаються з роботи перукарень та салонів краси, закладів для індивідуального побутового обслуговування населення, непродовольчих магазинів, стоматологічних клінік, музеїв.
✅Дозволено роботу нотаріусів, адвокатів, аудиторів, підприємств і установ, які забезпечують науково-тренувальний процес спортсменів національних збірних.
✅Допускається відвідування парків, скверів, зон відпочинку, лісопаркових та прибережних зон, відвідування спортивних та дитячих майданчиків з дотриманням індивідуальних заходів профілактики та в групах не більше 3 осіб.
✅Окрім цього, буде дозволено роботу закладів громадського харчування на літніх майданчиках просто неба за умови забезпечення відстані не менше ніж півтора метра між столиками та розміщення не більш як двох клієнтів за одним столом без урахування дітей до 14 років, забезпечення персоналу та відвідувачів засобами індивідуального захисту.

Advertisement
Поділитись у соцмережах: