У Буському районі майже 20 осіб чекають на результати ПЛР-тесту

Станом на 10 годину 11 травня у Буському районі залишається зареєстровано 19 випадків захворювання на COVID-19. Найбільше – у селі Задвір’я.  

Advertisement

Про це проінформував керівник Штабу з ліквідації надзвичайної ситуації, перший заступник голови райдержадміністрації Богдан Гринишин.

«Майже 20 осіб чекають на результати ПЛР-тесту на COVID-19. Доводиться чекати 4-7 днів. Маємо декілька підозр на COVID-19, які виявлені у мешканців з різних населених пунктів району. З приємного скажу, що вчора увечері, після лікування в обласній інфекційній лікарні, додому повернувся пацієнт, що першим в районі захворів на коронавірусну інфекцію», – розповів Богдан Гринишин.

Нагадаємо, у селі Задвір’я зареєстровано 16 випадків захворювання та ще 3 – у селі Полоничі. Протягом декількох минулих днів зростала кількість лабораторно підтверджених хворих коронавірусом жителів Львівської області. Тому вчора обласна комісія з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій ухвалила рішення не пом’якшувати умови карантину до 15 травня.

Advertisement
Поділитись у соцмережах: