Ми шукаємо шляхи і можливості відновлення транспортного перевезення, – Б. Гринишин

Шановні мешканці Бущини!

Advertisement

На даний момент в Буському районі ми шукаємо механізм виходу з становища відносно відновлення транспортного перевезення. Скажу, що було декілька варіантів розглянуто, як допомогти мешканцям нашого району добиратись до населених пунктів та до місць праці.

Один із варіантів – це угоди з медичними закладами та перевізниками, тобто медзаклад (має своїх працівників, що проживають у різних населених пунктів і потребують добирання до місця праці), звертається до перевізника з листом-проханням відновити маршрут по схемі якій він раніше курсував, але у вигляді спецперевезення. Що для цього потрібно? Медичний заклад надає перевізнику в листі перелік своїх працівників установ, тоді перевізник з цим документом для погодження звертається в Управління патрульної поліції у м.Львів, що на вулиці Перфецького, 19. Там вирішують: чи давати/не давати згоду на перевезення перевізником.

Ось така на даний момент існує спроба відновити спецперевезення. Були деякі моменти, коли до керівництва «Самбірського-АТП» звернулась із листом сільська рада розпочати курсування регулярних спеціальних автобусів для довезення працівників установ, що забезпечують життєдіяльність сільської ради, зокрема забезпечують охорону здоров’я, продовольче забезпечення, урядування на надання найважливіших державних послуг, енергозабезпечення, водозабезпечення, зв’язок та комунікації, фінансові та банківські послуги, функціонування інфраструктури транспортного забезпечення сфери правопорядку.

На основі такого листа перевізник звернувся в Управління патрульної поліції, але яка далі буде ситуація, побачимо. Запевняю, що в Буському районі докладають чималих зусиль для відновлення транспортного сполучення, ми щодня на телефоні з перевізниками та знаємо про потреби людей. Але багато чого залежить не від нас «на місцях»… 

Сподіваюсь, що у понеділок 22 червня, в області дозволять відновити спецперевезення, з дотриманням всіх протиепідемічних заходів, тоді мешканці району нарешті зможуть користуватись транспортом.

Богдан ГРИНИШИН, перший заступник голови Буської РДА

Advertisement
Поділитись у соцмережах: