Водіїв Буського району закликають дотримуватися правил дорожнього руху

Департамент дорожнього господарства, транспорту та зв’язку Львівської обласної державної адміністрації вкотре нагадує про дотримання правил безпеки дорожнього руху гостями та мешканцями області.

Advertisement

  Щоб запобігти дорожньо-транспортним пригодам, а відтак, зменшити кількість травматизму на автомобільних шляхах, на території Львівської області встановили інформаційні борди.

 Загалом розмістили 80 щитів, які демонструють наслідки порушення правил дорожнього руху, зокрема перевищення швидкості. Зазначимо, що 75 з них встановили на території області, а ще 5 – у місті Львові.

  «Ми розуміємо, що найвища цінність у державі – це збереження життя людей. Тому дорожня безпека, безперечно, є одним із пріоритетів. Львівська обласна державна адміністрація і надалі продовжуватиме робити усе від нас залежне для того, щоб знизити травматизм на дорогах області», – зазначив в.о. директора департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв’язку облдержадміністрації Роман Кокотайло.

  Нагадаємо, що у департаменті започаткували ще одну ініціативу #візьмидитинузаруку. Відтепер, переходячи проїзну частину дороги, помітки біля зебр нагадуватимуть батькам про важливість переведення дитини через пішохідний перехід за руку.

Advertisement
Поділитись у соцмережах:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*