Священиків Бущини просять проводити богослужіння на відкритій території до храму

Голова Буської райдержадміністрації Олег Коваль звернувся до мешканців району та священиків щодо ситуації з поширенням коронавірусної інфекції на Львівщині.

Advertisement

Подаємо текст звернення:

У зв’язку із загостренням епідемічної ситуації, із захворюваністю на гостру респіраторну хворобу COVID – 19,  просимо мешканців району дотримуватись усіх протиепідемічних заходів, спрямованих на запобігання захворювання.

Звертаємось до батьків — діти повинні бути вдома, а не відвідувати місця масового скупчення людей.

Закликаємо людей похилого віку — без особливої потреби відмовтеся від поїздок громадським транспортом, не відвідуйте місця скупчення людей, залиштеся дома. А у разі виникнення захворювання — не зволікайте та звертайтесь до сімейного лікаря.

Всечесні отці! Просимо Вас по можливості здійснювати богослужіння на відкритій території прилеглій до храму.

Дякую всім, хто вже дотримується прийнятих заходів. Ми намагаємось налагодити комфортну взаємодію мешканців із комунальними службами та організаціями та надавати допомогу тим, хто її потребує.

 Прошу зберігати спокій, дотримуватись простих правил особистої гігієни, піклуватись про своїх близьких і бути здоровими!

 Нагадаємо , що за дотримання карантинних заходів постійно стежить спеціально створена робоча комісія у складі контролюючих служб та працівників поліції.

Олег КОВАЛЬ, голова Буської районної державної адміністрації        

Advertisement
Поділитись у соцмережах: