У Буську депутат обласної ради Богдан Гагалюк здійснив прийом громадян

Сьогодні перший заступник голови Львівської обласної ради Богдан Гагалюк вкотре завітав з робочим візитом в Буську районну раду.

Разом з головою Буської райради Богданом Гловою, заступником голови районної ради Романом Фурдою та депутатом Львівської облради Ігорем Ковальчуком здійснили прийом громадян. Зокрема прийняли біля двох десятків людей. Зустрілись з відомим волонтером Олександром Саримсаковим, представниками районної Асоціації інвалідів разом з її головою Софією Климус та Районної спілки політв’язнів та репресованих Сергієм Бондаренком та Ярославом Вовком. Серед відвідувачів були і депутати районної ради, директор школи Валентина Дудак, соціальний працівник Ірина Стефаник, яка звернулась з питанням допомоги одиноким. Проте переважна більшість звертались з питанням допомоги в медичному лікуванні важких недуг. Усіх вислухали та усім, в межах можливостей, допомогли.

Обговорили проблеми різних галузей району, зокрема підтримки по реалізації масштабного проекту щодо ремонту Красненської лікарні. Присутні зауважили, що ще в минулі роки керівники районної ради Богдан Глова та Роман Фурда звертались до першого заступника голови Львівської обласної ради Богдана Гагалюка про підтримку реалізації цього проєкту по Красненській лікарні, завдяки чому з обласного бюджету було виділено не один мільйон гривень, дякуючи чому облаштовано новий дах лікарні, встановлено нові вікна, фасад. Правда, згідно даного кошторису, залишилось зробити чимало внутрішніх робіт. Враховуючи посилені вимоги ДСНС до медичних закладів, Роман Фурда загострив питання виконання по Красненській лікарні протипожежних заходів, зокрема облаштування громовідводу, пожежної сигналізації, пожежних виходів, для того, щоб ніхто не мав підстав поставити під сумнів функціонування Красненської лікарні. Усі з тим погодились і обговорили питання, що на зазначені заходи найближчим часом буде використано більше 200 тис. грн. Лише цього року по цій лікарні виконано робіт на суму біля 2800000 грн. Обговорили багато інших питань по об’єктах усіх галузей Буського району.

Богдан Гагалюк пообіцяв і надалі допомагати на скільки це буде можливо, і засвідчив свою підтримку кандидату на голову Красненської ОТГ Роману Фурді.

Advertisement
Поділитись у соцмережах: