Надбужанський боксерський клуб «Самсон» – це кузня для справжніх чоловіків

Все почалося ще десять років тому, тоді виникла ідея зробити щось корисне для молоді, а саме – дати можливість вибору: здоровий спосіб життя у спортивному залі чи вулиця.

Об’єднавши свої зусилля та заручившись підтримкою людей небайдужих до спорту, своє життя розпочав боксерський клуб «Самсон».

Як розповідає один із співзасновників, учасник Революції Гідності та АТО Роман Фурда, за роки існування організації, дякуючи наполегливості тренерів, було виховано призерів європейських змагань, переможців всеукраїнських та обласних чемпіонатів. Приємно усвідомлювати, що ти є частинкою чогось корисного та потрібного. Спорт загартовує нашу молодь, а для нас – це стимул допомагати, підтримувати та залучати якомога більшу кількість дітей та молоді до занять не лише боксом, а й до інших популярних та масових видів спорту.

Нагадаємо, боксерський клуб був заснований в 2011 році. Завдяки наполегливим тренуванням, та волі до перемоги, наші юні боксери достойно представляють Буський район на змаганнях обласного та всеукраїнського значення.

Advertisement
Поділитись у соцмережах: