На Бущині найбільше виявили порушення правил зберігання та реєстрації зброї

За минулі вихідні правоохоронці склали 25 адміністративних протоколів за порушення правил зберігання та реєстрації зброї.

Advertisement

На Львівщині третій місяць триває сезон полювання на пернату дичину. Відтак, співробітники територіальних підрозділів поліції Львівщини спільно з представниками держкомлісгоспу та небайдужими громадянами продовжують перевіряти дотримання мисливцями правил поводження зі зброєю та особистої безпеки, а також вживають заходів щодо недопущення браконьєрства.

Так, протягом 14-15 листопада поліцейські склали 25 протоколів за ст.192 (Порушення громадянами строків реєстрації (перереєстрації) нагородної, вогнепальної, холодної чи пневматичної зброї і правил взяття її на облік) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Найбільше таких було виявлено у Яворівському, Пустомитівському, Сокальському, Радехівському, Золочівському та Буському районах.

«Наші співробітники систематично проводять такі рейди, аби запобігти випадкам загибелі чи травмування людей. Поліцейські роз’яснюють мисливцям, як правильно поводитись зі зброєю, попереджають про небезпеки, пов’язані з порушенням правил полювання, та перевіряють у них наявність усіх необхідних документів», – повідомив начальник відділу з контролю за обігом зброї у сфері дозвільної системи поліції Львівщини підполковник поліції Віктор Катерина.

Завдяки вжитим заходам, під час полювання протягом минулих вихідних надзвичайних подій з використанням мисливської вогнепальної зброї на території Львівщини не зареєстровано.

Advertisement
Поділитись у соцмережах: