Про роботу і тарифи Буського басейну: відповіді на актуальні питання надбужанців

У Буську після довгоочікуваного капітального ремонту функціонує плавальний басейн Буської дитячо-юнацької спортивної школи. Тут тренуються вихованці спортивної школи, окрім цього, до басейну регулярно приходять десятки надбужанців. «Буський медіа портал» на численні прохання читачів дізнався, які потрібні документи для плавання, про режим роботи басейну та скільки коштує відвідування.

Advertisement

Зазначимо, що під час капітального ремонту споруди було повністю замінено аварійне перекриття басейну, яке складали залізобетонні плити,  проведено демонтаж частин аварійної кладки конструкцій стін, підсилено фундамент, замінено віконні блоки на металопластикові, здійснено утеплення зовнішніх конструкцій стін басейну, влаштовано якісне покриття з керамічної облицювальної плитки у ванні басейну та навколо неї, влаштовано нову енергозберігаючу систему опалення.

Роботи з капітального ремонту споруди проводила підрядна організація ТзОВ «Пласт», кошторисна вартість об’єкту склала майже 18 млн. грн.

Які документи треба для того, щоб почати плавати

Директор  Буської ДЮСШ Богдан Пасічник розповів, що від дорослих та дітей потрібна медична довідка від лікаря, шапочка та змінне взуття. Попереднього запису не має.

В басейн допускаються діти віком від 5 до 15 років у супроводі батьків або дорослих. Дітей віком до 4-х років не приймають.

Учні Буського ДЮСШ та тренери згідно графіку відвідують басейн безкоштовно в рамках уроків фізвиховання, змагань тощо.

Який режим роботи басейну

Басейн у Буську працює з понеділка по суботу з 15.00 до 20.00 год., а у неділю – з 13.00 до 20.00 год.

Яка вартість відвідування басейну для дорослих та дітей

Вартість однієї години для дорослого – 50 гривень, для дітей – 25 грн.

Квитки можна купити безпосередньо у касі при вході без попереднього запису.

Переважно дорослі відвідують басейн у проміжку 18-20 год.

Яка температура води у басейні

У басейні повністю реконструйовано чашу та замінено перекриття, вкладено новий устил з сучасної кольорової плитки в басейні, в душових, в приміщенні гардеробу, змонтовано повністю нову систему каналізування та водогону, працює надсучасне вентиляційно-рекупераційне обладнання, вкладено гідроізоляцію чаші, змонтовано сучасну багатоступеневу систему очистки води належна система опалення і т.д. Тому температура води у басейні +27-28 °C.

Чим корисне плавання

Здорові діти – це майбутнє нації України, сучасний басейн тільки сприяє оздоровленню дітей, позитивно впливає на фізичний стан малечі та приносить чимало задоволення та радості.

Користь від занять плаванням в їх легкості і ефективності. За рахунок того, що у воді людське тіло втрачає вагу в прямому сенсі, плавання ідеальний варіант для людей із зайвою вагою, артритом і проблемами з хребтом. У той час як інші види спорту змушують докладати колосальних зусиль, що для людей далеких від спорту може бути справжнім випробуванням, заняття в басейні не надають такого навантаження.

Advertisement
Поділитись у соцмережах:

1 Trackback / Pingback

  1. Басейн Буської ДЮСШ відновлює роботу після локдауну – Буський медіа портал

Comments are closed.