Керівництво Бущини вручили ключі від квартири дівчині, позбавленій батьківського піклування

Сьогодні, напередодні свята Миколая, власне помешкання у селищі Добротвір Кам’янка-Бузького району отримала 22-річна надбужанка-вихованка дитячого будинку «Добре серце», як дитина позбавлена батьківського піклування.

Advertisement

Ключі від квартири, вартістю 300 тисяч гривень, дівчині передали перший заступник Буської райдержадміністрації Богдан Гринишин, голова Кам’янка-Бузької РДА Христина Замула, заступник голови Буської РДА Тарас Дума, заступник голови Кам’янка-Бузької РДА Андрій Корбецький, начальниця служби у справах дітей Буської РДА Наталія Бучко, головний спеціаліст з питань персоналу Буської РДА Мар’яна Колісник та керівник апарату Буської РДА Євген Кичурчак.

Однокімнатна квартира у смт.Добротвір Кам’янка-Бузького району була придбана на умовах співфінансування з обласного та районного бюджету в рамках реалізації «Регіональна програма забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа на 2019-2020 рр.»

Загальна вартість квартири – 300 тис. гривень, з них 180 тис. грн. – це кошти обласного бюджету, а 120 тис. грн. – кошти районного бюджету. Квартира відповідає санітарним вимогам, зроблений сучасний ремонт, є кухня та централізоване опалення.

Перший заступник голови Буської РДА Богдан Гринишин вітаючи дівчину з такою приємною подією у її житті, побажав, аби у новому житлі у дівчини все складалося якнайкраще, Бог давав міцне здоров’я, щастя та сімейний добробут.

Голова Кам’янка-Бузької РДА Христина Замула відзначила, що приємно коли дитячі мрії стають реальністю і наголосила, що завжди дівчина може розраховувати на підтримку та допомогу Кам’янка-Бузької РДА.

До привітань з нагоди отриманням нового житла, також долучилася головний спеціаліст з питань персоналу Буської РДА Мар’яна Колісник, яка від імені служби у справах дітей Буської РДА, Львівської ОДА побажала дівчині жити у злагоді, досягнути успіху у житті та висловила щирі сподівання, що в новому помешканні дівчину чекатимуть лише щасливі дні.

Сповнена радістю від такої значимої в її житті події, 22 річна Надія Фурманевич щиро подякувала всім, завдяки кому для неї зроблено цю добру справу. 

Варто зазначити, що вихованці дитячого будинку «Добре серце» (с.Новий Милятин) допомогою також долучилось керівництво Буської гімназії ім.Євгена Петрушевича, передавши ліжко та керівник дитячого будинку «Добре серце» Володимир Пристач, забезпечивши постіллю та подушкою.

На згадку про урочисту подію присутні зробили спільну знимку.

Текст і фото: Роман МАТВІЮК

Advertisement
Поділитись у соцмережах: