Красненська селищна виборча комісія зареєструвала обраного депутата

У зв’язку з обранням старостою, депутатка Мирослава Когут склала повноваження, відтак виборча комісія зареєструвала наступного за черговістю депутата Красненської селищної ради.

Advertisement

Про це проінформували у Красненській селищній територіальній виборчій комісії.

Красненська селищна територіальна виборча комісія зареєструвала обраного депутата Красненської селищної ради у відповідному територіальному окрузі №1 від списку організації політичної партії «ЗА МАЙБУТНЄ». Враховуючи рішення Красненської селищної ради Золочівського району №94 від 28.01.2021 року «Про дострокове припинення повноважень депутата Красненської селищної ради Золочівського району Львівської області» Когут Мирослави Євгенівни, яка була обрана у територіальному виборчому окрузі №1 від списку організації Політичної партії «ЗА МАЙБУТНЄ», на підставі прийнятої постанови №62 Красненської селищної виборчої комісії, 22 лютого 2021 року, наступний за черговістю обраний депутат Форошівський Роман Іванович подав до Красненської селищної територіальної виборчої комісії заяву про реєстрацію депутата Красненської селищної ради, в якій зазначив про відсутність іншого представницького мандата, та надав копію паспорта громадянина України.

Красненська селищна виборча комісія п о с т а н о в л я є: 

  1. Зареєструвати наступного за черговістю в територіальному виборчому списку депутата Красненської селищної ради VIII скликання в територіальному виборчому окрузі №1 від політичної партії «ЗА МАЙБУТНЄ» Форошівського Романа Івановича, 03.03.1969 р.н., освіта середня-спеціальна, безпартійний, проживає в с.Мармузовичі.
  2. Дану постанову оголосити на черговій сесії Красненської селищної ради Золочівського району та надіслати копію до Центральної виборчої комісії

    Голова Красненської СТВК                                                І.Холодницька

    Секретар Красненської СТВК                                           Р.Венямінова
Advertisement
Поділитись у соцмережах: