Велике будівництво: у Буську добудовують сучасний стадіон з біговими доріжками

Урочисто відкрити спортивний стадіон планують до 30-ї річниці Незалежності України.

Advertisement

Роботи на стадіоні виконані майже на 80%. Тут будуть сучасні бігові доріжки та комфортна інфраструктура для спортсменів і глядачів.

  Наразі на об’єкті тривають будівельні роботи – встановлюють покриття для бігових доріжок та облаштовують місця для стрибків та метань. Стадіон будують у рамках програми Президента України “Велике будівництво”.

  З нинішнім ходом виконання реконструкції ядра та трибун стадіону ознайомились обласна, районна та міська влада у складі першого заступника голови Львівської обласної державної адміністрації Андрія Годики, директора департаменту економічної політики Львівської обласної державної адміністрації Степана Куйбіди, першого заступника голови Золочівської районної державної адміністрації Степана Бачинського, директора Буського ДЮСШ Богдана Пасічника, заступників голови Буської міської ради Олега Коваля та Володимира Зеленюха.

 Зазначені посадовці погодились, що виконання робіт відбувається згідно графіку і висловили сподівання, що все заплановане вдасться зробити вчасно.

  – Цим оновленим стадіоном зможе користуватися чимало дітей та молоді. Я переконаний, багато майбутніх призерів і чемпіонів звідси почнуть реалізовувати свої спортивні мрії. Додам, що днями міська рада закупила трактор-газонокосарку, яка допомогатиме підтримувати благоустрій стадіону. З середини наступного тижня плануємо розпочати облаштовувати резиновим покриттям бігові доріжки. Тепер із сучасним басейном ДЮСШ, незабаром буде й оновлений стадіон. Залишиться згодом провести ще реконтрукцію спортивного залу ДЮСШ, – зазначив у коментарі «Буському медіа порталу» міський голова Буська Ростислав Сліпець.

Advertisement
Поділитись у соцмережах: