Делегація Красненської громади зустріла та привітала Паралімпійця Віктора Дідуха

Надбужанський спортсмен Віктор Дідух сьогодні повернувся з Японії, де брав участь в Паралімпійських іграх у настільний теніс.

  Привітати з поверненням Чемпіона завітали у село Андріївка (Мармузовичі) селищний голова Роман Фурда із сім’єю, секретар ради Світлана Дідух з чоловіком, заступник голови Андрій Лащук з донькою, депутати селищної ради Володимир Шеремета із сім’єю, Роман Форошівський, Петро Дроздовський, головний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді, розвитку туризму та спорту Ольга Мазур, його друзі, односельчани та журналісти.
    Цьогоріч на Паралімпіаді Віктор Дідух здобув дві срібні медалі. Гра була важка та напружена. Каже, що не варто акцентувати увагу на особистій неповносправності – варто подумати, де людина може себе реалізувати, а такі можливості однозначно виявляться. Зараз Віктор є майстром спорту України міжнародного класу та членом Національної збірної команди України з настільного тенісу.
   Делагація громади подякувала Віктору Дідуху за перемогу, силу духу і за приклад того, що, незважаючи на труднощі та випробовування, можна досягати найвищих результатів.
Advertisement
Поділитись у соцмережах: