На Золочівщині запрацював консультативно-координаційний центр для ВПО

У Львівській області запрацювали консультаційно-координаційні центри для переселенців та усіх, хто потребує допомоги. Діятимуть вони при районних військових адміністраціях.

 Наказом Львівської ОВА №170/22 від 23 серпня 2022 року створено Консультативно-координаційні центри з питань організації надання допомоги ВПО на території Львівської області.

Advertisement

  Метою центру є загальна координація Офісів підтримки щодо надання психолосоціальної допомоги, юридичного супроводу та інших видів допомоги отриманих від партнерів для ВПО, які проживають на території Львівської області. Тут ВПО матимуть доступ до: юридичної, психологічної, соціальної допомоги та консультацій з пошуку роботи та пенсійних виплат.

  Адреса консультативно-координаційного центру: м.Золочів, вул.Чорновола,1 (Палац культури ім.Ігоря Білозіра) – проведення консультацій з представниками фондів після заповнення анкети та подання заявки заздалегідь визначеною датою та часом.

  OR-код прикріплений. Онлайн посилання на анкету: https://docs.google.com/forms/d/1Ibm0-5LGcMg9mnPXe4ADTcpdca4RZh8Sv_xH_ScNAgM/edit

  Якщо виникли труднощі при заповненні анкети, можна звернутись за адресою: м.Золочів, вул.Чорновола, 3, 2-й поверх, каб.208.

  Телефон для довідок: 067-471-03-29

Advertisement
Поділитись у соцмережах: