Як у День вишиванки вітали новонароджених у Буську

Сьогодні на вулицях громад Бущини можна помітити чимало людей, які бралися в традиційний український одяг. Не залишилися без уваги й діти, які напередодні свята народилися у пологовому відділенні КНП «Буська ЦРЛ».

  Цьогоріч на запрошення заступника голови Золочівської РДА Богдана Гринишина привітати новонароджених малюків першими вишитими сорочками завітали до пологового відділення членкині Клубу Успішних Жінок України. Породіллям вручила членкиня Галина Грендиш спільно з Богданом Гринишином.

  Напередодні Дня вишиванки народилось 6 малюків, із них – один хлопчик. Тому гості привітали новоспечених матерів і малюків зі святом, побажали, щоб ці вишивані сорочки, які сьогодні були подаровані малюкам були для них потужним захистом від усіх негараздів та символом нашої незламності і віри в перемогу.

До слова, Клуб Успішних Жінок України вже п’ятий рік організовує таку акцію. Розпочинали з пологових відділень м.Львова, тепер географія їхньої діяльності розширяється. Активно співпрацює з членкинями заступник голови Золочівської РДА Богдан Гринишин.

Фото: Роман Матвіюк

Advertisement
Поділитись у соцмережах: