У місті Буськ та в селі Полоничі зафіксовані нові випадки на COVID-19

Станом на 2

Advertisement
2 травня у Буському районі зафіксовано 28 випадків захворювання на COVID-19: з них одна особа перебуває в лікарні, решта – на самоізоляції.

Як проінформував керівник Штабу з ліквідації надзвичайної ситуації, перший заступник голови райдержадміністрації Богдан Гринишин, нові лабораторні випадки виявили у мешканців м.Буськ (1952 р.н.) та с.Полоничі (1968 р.н.). Чоловіки перебувають на самоізоляції.

Загалом  на 22 травня у Буському районі зафіксовано 28 випадків: 19 – у селі Задвір’я, 4 – у селі Полоничі, 3 – у місті Буськ, по одному – у смт.Красне та с.Богданівка. З них – двоє мешканців села Задвір’я вже одужали.

Варто зауважити, що стан здоров’я кожної людини — це частина її приватного життя. І захворювання на коронавірус COVID-19 не є винятком. В усьому світі захищається право людей на приватність і не допускається необґрунтованого втручання посторонніх у приватне життя, у тому числі, що стосується здоров’я людини. Тому прізвище, імена і адреси проживання хворих не публікуються і не розголошуються, згідно чинного законодавства.

Advertisement
Поділитись у соцмережах: