У селі Соколівка занедбаний фонтан перетворився на квіткову клумбу (ФОТО)

У селі Соколівка працівники сільської ради, народного дому та небайдужі односельчани осучаснили занедбаний фонтан у місцевому сквері, який роками потопав у смітті.

Advertisement

«З 1986 року я не пам’ятаю, щоб цей фонтан в селі працював, – розповідає «Буському медіа портал» голова Соколівської сільської ради Мирослава Леськів. – Там постійно з нього збирали купа сміття, яке накидали відвідувачі скверу. Протягом останніх років казала, що той фонтан треба осучаснити, але просто руки не доходили. А цьогоріч з карантином знайшли час та вирішили взятись за справу».

Роботи почали зі згортання сміття у фонтані, а далі за допомогою небайдужих чоловіків вдалось завезти землю, зробити відповідні дірки, щоб вода стікала.

«Кожна із нас принесла з дому багато різних квітів, – продовжує розповідати пані Мирослава. – Висадили чорнобривці, петунії, папороть, декоративне листя та інші. І хоча нам погода не дуже сприяла роботі, ми змокли, але за те – щасливі, бо зможемо насолоджуватись красою у своєму селі».

У подальших планах громади – окультурити місцеві два парки: на одному, де встановлений дитячий майданчик, а на другому, раніше колись стояв п’єдестал Леніна, обсадити туями.

Фото з особистої сторінки Facebook Мирослави Леськів.

Advertisement
Поділитись у соцмережах: