Працівники галузі культури Бущини наліпили вареники воїнам на передову

День св.Миколая люблять усі – і діточки, і дорослі. Всі в очікування чуда, всі в очікуванні сюрпризів і просто уваги до себе. Потребують їх і ті, хто далеко від родини, хто кожну мить наражає себе на небезпеку. Це ті хлопці і дівчата, які оберігають рубежі нашої держави.

Advertisement

  Напередодні Дня св.Миколая на схід України вирушають наші бущани-волонтери – Юрій Савчин та Роман Гаєвський.

 Працівники галузі культури Буського району вирішили допомогти св. добродійнику Миколаю і передати подарунки новітнім Героям. Знаємо, що хлопці скучили за традиційними українськими смаколиками – варениками.

  Тож вареники цього разу ліпили господині з Чанижа, Тур’є, Яблунівки, Боложинова, Верблян, Кізлова, Журатина, Ракобовтів, Острівчика-Пильного, Петричів, Острова, Побужан, Нового та Старого Милятина, Гутиська-Тур’янського.

  Долучились працівники Буського РНД, бухгалтерії, держслужби: передали і солодощі, і миючі засоби, і закрутки.

  Як розповіла кореспонденту начальник відділу культури та туризму Буської РДА Людмила Ціхоцька, художній керівник народного дому с.Побужани, депутат районної ради, волонтер Марія Гаєвська передала 12 ящиків домашніх пиріжків і наліпила разом із своїми подругами понад три тисячі вареників.

  Нагадаємо, що більше 300 ящиків пиріжків з моменту початку проведення АТО спекла для наших захисників депутат Буської районної ради Марія Гаєвська. Минулого року вона випекла 7 ящиків смачних рум’яних пиріжків з маком та вишнею, а долучились до доброї справи і її односельчани.  У селі про пані Марію Гаєвську відгукуються як про активну й ініціативну жінку, яка своїм прикладом показує, як важливо допомагати та підтримувати тих, хто цього потребує.

 

Advertisement
Поділитись у соцмережах: