Сніговий колапс на Бущині: техніка працює

Значна частина доріг обласного та державного значення лишаються нерозчищеною. Доставку продуктів у населені пункти – забезпечено.

Міський голова Буської громади Ростислав Сліпець розповів, що по Буську активно проводяться роботи по прибиранню снігу, для цього задіяно дві одиниці спеціальної техніки від комунального підприємства. По населенних пунктах, згідно карти, за обласні та державні дороги відповідного значення відповідає ТзОВ “Дрогбуд Україна” та “ПП “Нара”. За їхньою інформацією, у  них працює три одиниці техніки. На даний момент уже прочищено основні дороги, однак віддалені ще залишаються нерозчищеними, оскільки негода не зупиняється.

«Техніка є і працює, але одразу все розчистити практично неможливо», – додав Ростислав Сліпець.

Красненський селищний голова Красненської громади Роман Фурда пояснив, що в селах, що належать до старостинських округів громади, долати негоду на дорогах допомагають місцеві підприємці, небайдужі мешканці та організації. Згідно карти, ці дороги обслуговують Радехівська ДЕД та ТзОВ “Дрогбуд Україна”, там запевняють, що техніка працює. По селищі Красне комунальна техніка працює, а також долучаються власними зусиллями підприємці. 

«При такому снігопаду оперативно не можна все вирішити, бо якщо сніг падає більше 12 годин, то і прибрати якісно не можна», – зазначив Роман Фурда.

За прогнозами синоптиків, найімовірніше, значні снігові опади триватимуть протягом тижня.

Advertisement
Поділитись у соцмережах: