Депутати Красненської селищної ради затвердили секретаря виконавчого комітету

Секретарем виконавчого комітету (керуючий справами) Красненської селищної ради за пропозицією Красненського селищного голови Романа Фурди став Богдан Глова.

Advertisement

За таке рішення, на сьогоднішній сесії селищної ради VIII скликання, проголосували всі присутні на засіданні обранці громади.

Глова Богдан Володимирович приступить до виконання обов’язків секретаря виконавчого комітету Красненської селищної ради селищної територіальної громади 11 березня 2021 року.

ДОВІДКА: Глова Богдан Володимирович народився 26 серпня 1975 року в м.Львові. Громадянин України. З 1978 року по даний час проживає в селищі Красне. У 1992 році закінчив Красненську середню школу №1. У 1998 р. – Тернопільський державний педагогічний університет ім. Володимира Гнатюка по спеціальності «історія», за кваліфікацією спеціаліст вчитель історії. З 1998 по 2006 р. – працював вчителем історії, основ Конституції та права в Красненській ЗОСШ І-ІІІ ст.. №1. З 2000 р. помічник-консультант Народного депутата Верховної Ради України Олекси Гудими, пізніше Андрія Давиденка. З 2006 р. обраний  заступником голови Буської районної ради. З 2008 р. переведений на посаду керуючого справами Буської районної ради.

Починаючи з 2002 року чотири рази обирався депутатом Буської районної ради ІV, V, VІ та VІІ скликань. Очолював постійну депутатську комісію районної ради з питань депутатської діяльності, етики, регламенту, законності, роботи з правоохоронними та контролюючими органами, ЗМІ та органами місцевого самоврядування.

З грудня 2015 року по грудень 2020 року був обраний головою Буської районної ради VІІ скликання.

Проходив підвищення кваліфікації в Національній академії державного управління при Президентові України Львівському регіональному інституті державного управління та в Міжнародній академії фінансів та інвестицій.

Позапартійний. Судимості відсутні. Одружений. Проживає разом з батьками та сім’єю брата. 

Нагадаємо, у січні 2021 року секретарем виконавчого комітету Буської міської ради було затверджено Галину Палку.

Advertisement
Поділитись у соцмережах: